Handgemaakte zeep

Een nieuwe manier van honden wassen.


Begin september 2014 zijn we gestart met de nieuwe Dog Soapbars.

Handgemaakte zeep op basis van biologische ingrediënten zoals onder andere kokosolie, lavendelolie, Himalayazout, rozemarijn en rijstkiemolie.


Waarom is natuurlijke zeep beter voor huid en haar? De huid is een gevoelig en doordringbaar orgaan en we moeten zorgen dat ze gezond en in balans blijft. Natuurlijke zeep reinigt op een milde manier. Maar er wordt altijd een beetje huidvet weggepoetst. De verzorgende oliën in deze zeep zorgen echter voor een terugvettende werking en beschermen de huid tegen uitdrogen. Bovendien bevatten natuurlijke zepen ingrediënten die de zeep karakter geven en tegelijkertijd een voedende, verzachtende of exfoliërende(een natuurlijk proces waarbij het lichaam oude beschadigde en vervuilde huidcellen afstoot en deze vervangt door jonge cellen werking hebben). Denk aan minerale klei, sap van verschillende planten, honing, aftreksels van kruiden. Natuurlijke zeep bevat geen ingrediënten die de gezondheid bedreigen.


Eindelijk zijn de synthetische ingrediënten verruild met natuurlijke en biologische ingrediënten!


Deze milde zepen zijn het allerbeste voor een gevoelige en (zeer) droge huid, voor honden met huidproblemen, maar ook voor honden die geen huidproblemen hebben.HANDGEMAAKT - DIERPROEFVRIJ - MILIEUBEWUST - GIFVRIJ


Hieronder enkele foto's van de zepen tijdens hun proces: